Támogatási lehetőségek

Tisztelt Támogatók!

A Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány nyílt alapítvány, mely közhasznú céljainak megvalósításához szívesen fogadja magánszemélyek és társaságok felajánlásait egyaránt. A támogatás legegyszerűbb formája az alapítvány bankszámlájára történő befizetéssel lehetséges.

Kedvezményezett: Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány

Bankszámlaszám: 12001008-00154835-00100003

IBAN: HU73 1200 1008 0015 4835 0010 0003

Felajánlásaikat ezúton is köszönjük!

Támogatóink az alábbi területeken nyújthatnak segítséget a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar hallgatóinak.

Kutatási eszközpályázat

A kiutalt támogatási összeg elsősorban a diplomatervezők és a doktoranduszok kutatási munkáját segítő technikai feltételek megteremtését szolgálja. A támogatások odaítélése pályázati formában történik az alapítvány kuratóriumának elbírálása alapján évente egy alkalommal.

Dr. Molnár Sándor Hallgatói Kutatási ösztöndíj

Az ösztöndíj a Faipari Mérnök BSc és MSc szakos hallgatóit támogatja kutatási tevékenységük ösztönzésére céljából. A díjazottak a kiemelkedő kutatási eredményeiket a kari és TDK konferenciákon bemutató hallgatók közül kerülnek ki.

Alapítványunk egykori elnökének tiszteletére alapított díj, melynek Dr. Molnár Sándor végakarata alapján a kegyeleti virágokra szánt összeg képezi az alapját. Annak érdekében, hogy az ösztöndíj minél tovább fennmaradhasson, az alapítvány létrehozta a Dr. Molnár Sándor emlékalapot, amelyet célzottan bárki támogathat.